4 comments on “Gastenboek
 1. ontvangen per e-mail schreef:

  Liebe Lukkie, lieber Lambertus,

  vielen Dank für Eure sympathische Gastfreundschaft. Mit viel Vorfreude haben wir unseren Aufenthalt im „Vaerkenskot“ angetreten; mit viel Wehmut sind wir nach diesen wunderschönen Urlaub in Dreischor nach Hause gefahren. Selten haben wir uns als Gäste derart wohl gefühlt. Das lag einerseits an Eurem großartigen Gästehaus und andererseits an Euch beiden als aufmerksame und herzliche Gastgeber. Danke auch für tolle Tipps zu Ausflugszielen und Restaurants. Wir werden uns ganz sicher wiedersehen in Dreischor und in Eurem „Vaerkenskot“. Es drücken Euch ganz fest Gabi, Peter, Helmut, Tango und Lotte.

  Es grüßen Euch von ganzem Herzen
  Gabi & Peter

 2. ontvangen per e-mail schreef:

  Lieve Lukkie en Lambertus,

  Wat grappig om “het huisje” ineens voor een week te mogen ervaren als “thuisje”.
  Het was heerlijk om weer even terug te zijn in Dreischor, een “rondje polder” te kunnen doen, te zwemmen bij het steigertje, lekker in de tuin te hangen en naar de verhalen van Lambertus te luisteren.
  Volgens mij hebben de kinderen er ook goed van genoten!
  Het zou leuk zijn nog eens terug te komen en te zien dat ze die blote tenen in het natte ochtendgras hebben gemist! 🙂
  Een hele dikke knuffel van Esther

  “We vonden het heel leuk op deze camping, het was ontzettend gezellig. De dieren op de camping waren gezellig en leuk.”
  Dikke knuffel Tim (14), Thijs (10), Boris (8)

  “Ik hoop dat ik snel trugkom naar zee lant, om wir eens saamen te gaan zwemmen dikke warme knuffel” (Boris, 8 jaar)

  Ook namens mij ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid & gezelligheid in jullie mooie “stal”.

  Groetjes & liefs Edward

 3. Familie Reedijk schreef:

  Zodra we hier het erf oprijden worden we overvallen door een gevoel van rust en harmonie. Wat is het hier toch heerlijk! Al jaren komen we hier heel graag met ons dochtertje en zoontje en iedere keer valt er wel weer iets nieuws te ontdekken; zowel in het huisje, als op het erf en als in de omgeving.

  In de omgeving vermaken we ons met uitstapjes naar het Rana natuurpark, Zierikzee, Brouwershaven, het strandje bij Bommenede, het bos en het strand bij Westenschouwen en nog veel meer. Lukkie en Lambertus duiden ons de mooiste plekjes en de leukste activiteiten op en rond het eiland. Ook wijst Lambertus ons op mooie, avontuurlijke wandelingen. We zullen de (iets langer dan geplande) wandeling door het natuurreservaat Dijkwater met Lambertus nooit vergeten!

  De kinderen voelen zich zo ontzettend thuis dat zij iedere keer vragen naar de kippetjes, deze graag eten geven en ze hebben omgedoopt tot ‘Meneer de Haan’ en de ‘mama kip’ en de ‘papa kip’. Net als de kippetjes scharrelen onze kinderen heerlijk rond over het erf.
  Vaste prik zijn inmiddels de paarden bij de manege, de konijntjes in de tuin, de schaapjes, een wandeling naar de speeltuin en genieten van al het heerlijks dat te tuin ons brengt. ’s Zomers spelen de kinderen buiten in de teil, in tentjes, picknicken in het gras en fietsen heerlijk in het rond. Als de kids naar bed zijn, zitten wij te genieten in het zonnetje in de serre met een wijntje of binnen bij de haard. Het is fijn om ons te begeven in de ongedwongen en ontspannen sfeer.

  ‘T Vaerkenskot is voor ons echt een geweldige plek. Het is al een tweede thuis. Het enige verschil is dat als we thuis komen, we lang niet zo’n warm onthaal krijgen als hier! Lukkie en Lambertus beheersen de kunst van het op hun gemak laten voelen van hun gasten als geen ander!

 4. Pankie schreef:

  Lieve Luk, Lampje, kippen en schaapjes!

  Wat hebben jullie toch een fijne, mooie, warme, veilige plek in ’t Vaerkenskot.
  Een kot… je denkt aan een heel andere locatie bij het horen van dat woord.
  Niets is minder waar… Prachtig huis, voorzien van alle gemakken.
  De liefde van jullie handen is voelbaar in alle elementen die het huis kent. Werkelijk alles is zorgvuldig bedacht, uitgezocht en gemaakt. Kanjers!
  Dikke zoen!

Geef een reactie